Kladdkakemuffins med center, mjölkchoklad och jordnöts topping
2 ägg
2,5 dl strösocker
1 dl mjöl
1 tsk vanilj socker
150 gram smält smör
4 msk kakao
1 dl mjöl
1 tsk vanilj socker
150 gram smält smör
4 msk kakao
0,5 tsk bakpulver
12 center bitar
Topping
150 gram mjölkchoklad
50 gram hackade jordnötter
Vispa samman ägg och socker lätt.
Blanda samman alla de torra ingredienserna.
Vänd ner det i äggsmeten.
Tillsätt sist det smälta smöret.
Häll upp allt en form eller i ca 12 muffins formar.
Trycke ner centerchokladen i kakan eller en i varje muffins.
Grädda på 200 gr i ca 8-10 minuter.
Låt allt svalna.
Smält chokladen i vatten bad.
Ha i en klick smör 1 tsk som får smälta med.
Klicka det över varje muffins eller över hela kakan.
Strö hackade jordnötter över.
12 center bitar
Topping
150 gram mjölkchoklad
50 gram hackade jordnötter
Vispa samman ägg och socker lätt.
Blanda samman alla de torra ingredienserna.
Vänd ner det i äggsmeten.
Tillsätt sist det smälta smöret.
Häll upp allt en form eller i ca 12 muffins formar.
Trycke ner centerchokladen i kakan eller en i varje muffins.
Grädda på 200 gr i ca 8-10 minuter.
Låt allt svalna.
Smält chokladen i vatten bad.
Ha i en klick smör 1 tsk som får smälta med.
Klicka det över varje muffins eller över hela kakan.
Strö hackade jordnötter över.