Töltött paprika

Hej! Är inte så duktig så vet inte om det går att söka på din underbara sida. Nyss hemkommen fr Budapest ( besökt min släkt där) och kunde inte få nog av Csirke Paprika, när mamma gör det gör hon utan grädde men det här var med grädde ( el creme fraiche?) så letar med ljus och lykta efter denna kanske lite mer modernare rätt. Nockedli brukar jag göra så den har jag under kontroll :) :) superbra sida. Veronica
Hej. Jag hade förväntat mig recept på god ungersk mat på svenska. All annan mat finns det hyllmeter av på nätet, det är inte särskilt intressant. Synd också att du inte korrekturläser dina recept INNAN du lägger upp dom, för att undvika en hel del felaktigheter och då menar jag inte bara stavfel. Ska du föra en vettig blogg, måste du utarbeta ett sätt att skriva den på, så det inte bara blir en salig blandning av allt. I recept anger man alla ingredienser först, i storleksordning, antingen under varandra eller för att spara plats, efter varandra med komma emellan. sedan berättar man hur man tillagar ingredienserna I RÄTT ORDNING utan att hoppa hit och dit. Ett recept ska vara lätt att följa. Lycka till !!
Hej alla matbloggare! Erika Varga-Persson heter jag ,är 49 år , gift med Mikael, har två underbara barn, som heter Angelica och Simon. Jag har ett brinnande intresse för matlagning och bakning. Spenderar mer än gärna tid i köket med att leka fram och prova nya recept. Min ambition är att ge dig som läsare kunskaper och framför allt modet att våga testa nya råvaror,smaker och tekniker. Har efter mycket efterfrågan från vänner och bekanta nu beslutat mig för att starta upp en blogg där jag med jämna mellanrum kommer att lägga ut recept på maträtter och bakverk.