erikavargasmat.blogg.se

Vill sprida mat och bakrecept till andra med matintresse. Jag vill ge er inspiration och hjälp med hur man lyckas i köket såväl till vardags som till fest.

Armanos deli drinks och wine

Publicerad 2013-01-15 10:13:00 i Allmänt

www.armanosviner.se https://shop.armanos.e Goda delikatesser, viner och tryffel från Kroatien Historik Sedan slutet av 70-talet har vi, Mario Armano med familj, drivit diverse företag framför allt inom klädesbranschen. Som exempel kan MA Agenturer KB nämnas. I vår verksamhet har vi alltid prioriterat hög kvalitet och design. Tack vare vår seriösa inriktning har vi idag agenturer på olika framstående och kända företag i Europa. I början av 90-talet fick vi agentur på Armani Jeans och introducerade detta märke i Skandinavien samtidigt som vi lobbade för ett italienskt sportmärke, Dubin Sport. Våra återförsäljare i Skandinavien har varit och är: herr-, dam- och sportaffärer. Parallellt med vår agenturverksamhet har vi drivit egna butiker med sport- och modekläder i Malmö, men idag koncentrerar vi vår verksamhet framförallt på samarbete med Kroatien. För ca 5 år sedan föddes idén att utveckla en verksamhet med delikatesser från Kroatien. Mat och vin har alltid varit en stor passion för oss och vi har alltid haft en hemlig dröm om att skapa något eget i den branschen. Det vi upptäckte var att Kroatien hade fantastiska produkter och råvaror och att det inte fanns någonting på den svenska marknaden därifrån. Så det började i små skalor och ökade sakta men säkert och vi såg snabbt hur stort intresse det fanns och hur många intressanta små producenter Kroatien hade. Och för ca 2 år sedan började Nicole Armano på heltid i företaget som har bakgrund som kock och jobbar nu som säljare/administratör och marknadsansvarig. Eftersom vi ursprungligen kommer från Zagreb i Kroatien har vi en god kännedom om landet och bra kontakter som underlättas av att vi talar och skriver kroatiska, vårt modersmål, lika väl som vårt andraspråk, svenska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matmamma

Hej alla matbloggare! Erika Varga-Persson heter jag ,är 49 år , gift med Mikael, har två underbara barn, som heter Angelica och Simon. Jag har ett brinnande intresse för matlagning och bakning. Spenderar mer än gärna tid i köket med att leka fram och prova nya recept. Min ambition är att ge dig som läsare kunskaper och framför allt modet att våga testa nya råvaror,smaker och tekniker. Har efter mycket efterfrågan från vänner och bekanta nu beslutat mig för att starta upp en blogg där jag med jämna mellanrum kommer att lägga ut recept på maträtter och bakverk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela