erikavargasmat.blogg.se

Vill sprida mat och bakrecept till andra med matintresse. Jag vill ge er inspiration och hjälp med hur man lyckas i köket såväl till vardags som till fest.

Lakrits pannacotta med hallon coulis

Publicerad 2013-02-01 15:00:26 i desserter

3 dl vispgrädde 1 gelatin blad 2 msk strösocker 1/2 tsk lakrits pulver Garnering 2 dl hallon 2 msk strösocker Gör så här Värm upp grädde och socker Tillsätt lakrits pulver och geletin bladet som först legat i kallt vatten ca 5 minuter. Häll opp i 4 glas ställ kallt ca 4 timmar Mosa samman hallon och socker Serveras till pannacottan lägg sedan på ngt hallon för garnityr samt citron meliss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matmamma

Hej alla matbloggare! Erika Varga-Persson heter jag ,är 49 år , gift med Mikael, har två underbara barn, som heter Angelica och Simon. Jag har ett brinnande intresse för matlagning och bakning. Spenderar mer än gärna tid i köket med att leka fram och prova nya recept. Min ambition är att ge dig som läsare kunskaper och framför allt modet att våga testa nya råvaror,smaker och tekniker. Har efter mycket efterfrågan från vänner och bekanta nu beslutat mig för att starta upp en blogg där jag med jämna mellanrum kommer att lägga ut recept på maträtter och bakverk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela