Oxfile på ungerskt vis
800 gram oxfile
2 msk olja
100 gram rökt sidfläsk
200 gram gåslever, kan dock uteslutas kan ersättas med kyckling lever
200 gram champinjoner
100 gr ärtor
200 gram grön paprika
1 ask körsbärs tomater
3 scharlotten lökar
1 tsk salt
2 krm grov malen svart peppar
1/2 tsk röd paprika
Garnering
Grön jalapeno/ röd chili skurna i rundlar som läggs på köttet
Hacka löken och bryn det i oljan
Ha i det tärnade sidfläsket och låt det brynas med löken
Ha i de den skivade svampen, ärtorna, delade tomaterna och den skurna skurna paprikan
Dofta på paprikapulver och salt och peppar
Låt allt sjuda samman till en mustig sås ca 15 minuter
Tärna gåslevern i små bitar och stek den gyllene i olja
salta och peppra
Skär filen i 2 cm bitar, grilla den alt stekt den i panna tills den är rosa eller som du själv vill ha den
Salta och peppra
Lägg upp köttet på ett fat , häll ragun vid sidan om fatet, häll levern på den andra sidan av fatat
Serveras med hasselbacks potatis och en salllad

2 msk olja
100 gram rökt sidfläsk
200 gram gåslever, kan dock uteslutas kan ersättas med kyckling lever
200 gram champinjoner
100 gr ärtor
200 gram grön paprika
1 ask körsbärs tomater
3 scharlotten lökar
1 tsk salt
2 krm grov malen svart peppar
1/2 tsk röd paprika
Garnering
Grön jalapeno/ röd chili skurna i rundlar som läggs på köttet
Hacka löken och bryn det i oljan
Ha i det tärnade sidfläsket och låt det brynas med löken
Ha i de den skivade svampen, ärtorna, delade tomaterna och den skurna skurna paprikan
Dofta på paprikapulver och salt och peppar
Låt allt sjuda samman till en mustig sås ca 15 minuter
Tärna gåslevern i små bitar och stek den gyllene i olja
salta och peppra
Skär filen i 2 cm bitar, grilla den alt stekt den i panna tills den är rosa eller som du själv vill ha den
Salta och peppra
Lägg upp köttet på ett fat , häll ragun vid sidan om fatet, häll levern på den andra sidan av fatat
Serveras med hasselbacks potatis och en salllad
