Kokosflarn med apelsincream
100 g margarin eller smör
3 dl kokos
rasp av en halv apelsin
1 ägg
1½ dl socker
1 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver
Gör så här
Sätt på ugnen. Smält fettet och rör ner kokosen i det heta fettet. Vispa ägg och socker pösigt. Rör försiktigt ner kokosblandningen och mjölet blandat med bakpulvret. Klicka genast ut smeten glest på plåtar, täckta med bakplåtspapper eller smorda. Tag drygt 1 tsk till varje kaka och lägg 10-12 klickar på varje plåt.
Gräddas ca 7 minuter på grilleffekt 175 grader
Apelsincream
Apelsinkräm: Blanda ca 50 g rumsvarmt smör eller delikatessmargarin med 1 1/2 dl florsocker, 1 tsk vanilj- eller vanillinsocker eller 1/2 tsk Vanila eller vanillinsocker, 1 äggula, rivet skal av 1/2 apelsin och 1 msk pressad apelsin.
Kakorna läggs samman med apelsincremen mellan
3 dl kokos
rasp av en halv apelsin
1 ägg
1½ dl socker
1 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver
Gör så här
Sätt på ugnen. Smält fettet och rör ner kokosen i det heta fettet. Vispa ägg och socker pösigt. Rör försiktigt ner kokosblandningen och mjölet blandat med bakpulvret. Klicka genast ut smeten glest på plåtar, täckta med bakplåtspapper eller smorda. Tag drygt 1 tsk till varje kaka och lägg 10-12 klickar på varje plåt.
Gräddas ca 7 minuter på grilleffekt 175 grader
Apelsincream
Apelsinkräm: Blanda ca 50 g rumsvarmt smör eller delikatessmargarin med 1 1/2 dl florsocker, 1 tsk vanilj- eller vanillinsocker eller 1/2 tsk Vanila eller vanillinsocker, 1 äggula, rivet skal av 1/2 apelsin och 1 msk pressad apelsin.
Kakorna läggs samman med apelsincremen mellan
