erikavargasmat.blogg.se

Vill sprida mat och bakrecept till andra med matintresse. Jag vill ge er inspiration och hjälp med hur man lyckas i köket såväl till vardags som till fest.

Citron pannacotta

Publicerad 2012-11-20 15:14:00 i desserter

6 dl grädde
2 gelatin blad
2 dl strösocker
1 citron skal och saft
 
Topping
 
2 msk limoncello italiensk citrus likör
2 dl hallon
2 dl mandel biskiver
 
 
Gör så här
 
 
Blanda samman grädde, socker citronskal och saft.
Koka upp.
Lägg i gelatin bladen.
Häll upp på glas.
Ställ kallt ca 2 timmar
 
Krossa mandelkakorna och blanda samman med likören.
Garnera med hallon.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matmamma

Hej alla matbloggare! Erika Varga-Persson heter jag ,är 49 år , gift med Mikael, har två underbara barn, som heter Angelica och Simon. Jag har ett brinnande intresse för matlagning och bakning. Spenderar mer än gärna tid i köket med att leka fram och prova nya recept. Min ambition är att ge dig som läsare kunskaper och framför allt modet att våga testa nya råvaror,smaker och tekniker. Har efter mycket efterfrågan från vänner och bekanta nu beslutat mig för att starta upp en blogg där jag med jämna mellanrum kommer att lägga ut recept på maträtter och bakverk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela