Parmarullar Bella Italia
Recept till 12 rullar
2 scharlottenlökar
1 msk olivolja
1 dl vitt vin
1 msk tomatpure
1 krm vitpeppar
1/2 tsk salt
1/2 tsk sambal oelek
1 burk mascarpone ost
1 msk maizena mjöl
200 gram buffel mozarella
12 skivor Parma skinka
24 gröna sparrisar
1 dl hyvlad parmesan
Värm ugnen till 225 grader
Hacka löken fint, fräs den mjuk i oljan.
Tillsätt vinet,tomatpuren och sambal oeleken
Tillsätt osten och låt den smälta ner i såsen
red av med lite maizena mjöl
smaka av med sal, peppar och italiensk sallads krydda
Skiva mozzarellan, rulla in två sparissar och mozzarella i varje skinka
Smörj en form
Lägg såsen på botten, sen skinkrullarna
Hyvla parmesan över och gratinera tills det fått fin färg, ca 10 min
Serveras med ris och en god tomat och lök sallad