erikavargasmat.blogg.se

Vill sprida mat och bakrecept till andra med matintresse. Jag vill ge er inspiration och hjälp med hur man lyckas i köket såväl till vardags som till fest.

Parmarullar Bella Italia

Publicerad 2012-10-10 10:18:48 i varmrätter

Recept till 12 rullar
 
2 scharlottenlökar
1 msk olivolja
1 dl vitt vin
1 msk tomatpure
1 krm vitpeppar
1/2 tsk salt
 
1/2 tsk sambal oelek
1 burk  mascarpone ost
1 msk maizena mjöl
200 gram buffel mozarella
12 skivor Parma skinka
24 gröna sparrisar
1 dl hyvlad parmesan
 
 
Värm ugnen till 225 grader
Hacka löken fint, fräs den mjuk i oljan.
Tillsätt vinet,tomatpuren och sambal oeleken
Tillsätt osten och låt den smälta ner i såsen
red av med lite maizena mjöl
smaka av med sal, peppar och italiensk sallads krydda
Skiva mozzarellan, rulla in två sparissar och mozzarella i varje skinka
Smörj en form
Lägg såsen på botten, sen skinkrullarna
Hyvla parmesan över och gratinera tills det fått fin färg, ca 10 min
Serveras med ris och en god tomat och lök sallad
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matmamma

Hej alla matbloggare! Erika Varga-Persson heter jag ,är 49 år , gift med Mikael, har två underbara barn, som heter Angelica och Simon. Jag har ett brinnande intresse för matlagning och bakning. Spenderar mer än gärna tid i köket med att leka fram och prova nya recept. Min ambition är att ge dig som läsare kunskaper och framför allt modet att våga testa nya råvaror,smaker och tekniker. Har efter mycket efterfrågan från vänner och bekanta nu beslutat mig för att starta upp en blogg där jag med jämna mellanrum kommer att lägga ut recept på maträtter och bakverk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela