Saffrans lasagnette med skaldjur
400 gram lasagnetter eller campanelle
1 litet paket frysta ärtor
2 dl cream fraiche
1 dl grädde
1 1/2 msk hummer fond
1/2 chilifrukt
1/2 påse saffran motsvarar 0,25 gram
400gram valfria skaldjur som räkor,hummer, kräftklor allt (surimi sticks ett billigare alt)
1krm svartpeppar
färsk timjan att strö över
Gör så här
Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
Lägg i ärtorna i slutet av koktiden i pastan.
Koka upp cream fraiche,grädde,hummerfond,chili och saffran som krossats med en nypa socker.
Rör i skaldjuren, blanda i pastan smaka av med peppar och servera ,strö gärna timjan över
1 litet paket frysta ärtor
2 dl cream fraiche
1 dl grädde
1 1/2 msk hummer fond
1/2 chilifrukt
1/2 påse saffran motsvarar 0,25 gram
400gram valfria skaldjur som räkor,hummer, kräftklor allt (surimi sticks ett billigare alt)
1krm svartpeppar
färsk timjan att strö över
Gör så här
Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
Lägg i ärtorna i slutet av koktiden i pastan.
Koka upp cream fraiche,grädde,hummerfond,chili och saffran som krossats med en nypa socker.
Rör i skaldjuren, blanda i pastan smaka av med peppar och servera ,strö gärna timjan över