erikavargasmat.blogg.se

Vill sprida mat och bakrecept till andra med matintresse. Jag vill ge er inspiration och hjälp med hur man lyckas i köket såväl till vardags som till fest.

Grönsaks frittata

Publicerad 2012-11-06 11:33:11 i varmrätter

500 gram kall kokt potatis 2 röda hackade paprikor 2 tomater 1 gullök 8 ägg 1 msk italiensk sallads krydda 2 dl riven ost 1 tsk salt Gör så här Sätt ugnen på 200 grader. Tärna potatisen,hacka paprikan i bitar Ansa och hacka löken. Skär tomaterna i bitar Stek grönsakerna i olja,ca 5 minuter. Krydda med italiensk krydda Tillsätt potatisen Strö över osten. Vispa samman ägg, vatten och salt. Häll äggsmeten i teflon pannan Stek i ugnen ca 15 minuet tills det fått fin färg Vispa samman ägg, vatten och salt. Garnera med persilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matmamma

Hej alla matbloggare! Erika Varga-Persson heter jag ,är 49 år , gift med Mikael, har två underbara barn, som heter Angelica och Simon. Jag har ett brinnande intresse för matlagning och bakning. Spenderar mer än gärna tid i köket med att leka fram och prova nya recept. Min ambition är att ge dig som läsare kunskaper och framför allt modet att våga testa nya råvaror,smaker och tekniker. Har efter mycket efterfrågan från vänner och bekanta nu beslutat mig för att starta upp en blogg där jag med jämna mellanrum kommer att lägga ut recept på maträtter och bakverk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela